Η εταιρεία DATASTAR ΕΠΕ, αποκλειστική αντιπρόσωπος Ελλάδος και Κύπρου των κορυφαίων γερμανικών εταιρειών KMP και INTERCOPY στα αναλώσιμα εκτυπωτών και φωτοτυπικών,  δείχνοντας άλλη μια φορά την προσήλωση της στη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών της, πρωτοπορεί προσφέροντας δωρεάν το λογισμικό KOMPA-MASTER της KMP.

Το KOMPA-MASTER της KMP είναι ένα λογισμικό αναζήτησης KMP και OEM μελανοταινιών, inkjet κασετών, τόνερ κασετών, ταινιών fax και τόνερ φωτοτυπικών, αλλά και των αντίστοιχων συσκευών τους (εκτυπωτές, fax, φωτοτυπικά). Η ενημέρωση για κάθε τύπο μελανοταινίας, μελανιού και τόνερ είναι αναλυτική με περιγραφή των ml ή των σελίδων εκτύπωσης ή των χαρακτήρων εκτύπωσης, ανάλογα με τον κάθε τύπο αναλώσιμου. Συν τοις άλλοις, το KOMPA-MASTER της KMP ενημερώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να συμπεριλαμβάνει τους τελευταίους τύπους εκτυπωτών και αναλωσίμων.

Δοκιμάστε από σήμερα το KOMPA-MASTER και θα γίνει ο καθημερινός σας πολύτιμος βοηθός σε ό, τι αφορά τους εκτυπωτές, τα φωτοτυπικά μηχανήματα και τα αναλώσιμά τους.

Παράλληλα, ειδικά για αναλώσιμα και αξεσουάρ φωτοτυπικών μηχανημάτων, μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα της INTERCOPY και να επικοινωνείτε μαζί μας για να κάνετε την παραγγελία σας ή για οποιαδήποτε άλλη απορία σας (http://www.partsdepot.de/englisch/index.htm).

Ζητήστε από σήμερα να σας αποστείλουμε δωρεάν μέσω e-mail ή σε ένα cd το πρόγραμμα της KMPKOMPA-MASTER.